this website in English - diese Website in deutscher Sprache

Copyright © 2021, Rina Jans, Winschoten.
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Wie, wat, hoe en waar

(lieve) Feedback is altijd welkom!
- heb je opmerkingen of huwelijksaanzoeken: info uweetwel macmiep.nl

- wil je MacMiep bedanken, maar weet je niet hoe? Doneer dan in haar naam wat Euries aan: Stichting Kat in Nood

- MacMiep is onafhankelijk. Dit houdt in dat ze zich niet laat betalen voor positieve of negatieve verhalen op deze website.
Ze schrijft wat ze zelf vindt op basis van 30+ jaar Mac-ervaring.

- Deze cursus is ook in het Engels en sinds 2021 in het Duits (beta) te volgen.

- Hoe deze cursus ooit begon zie je hier: MacMiep MacCursus Classic (pré 2002).

Who the Flying Unidentified Cirkelvormig Koekje is MacMiep eigenlijk?
Na een blauwe maandag kunstacademie (waar ze met de Mac kennismaakte) werkte MacMiep als dtp'er/vormgever/webdesigner bij diverse reclamebureaus en uitgeverijen.
Ook verkocht ze Mac's bij een Apple Dealer in Groningen: wijlen Apple Centre Bossina.
Ze volgde diverse AppleCare Technician Trainingen en werkte tevens als technisch helpdeskmedewerkster VOIP bij een grote provider. Dat vond ze qua werk helemaal niet zo leuk.
Ze schreef 7 papieren boeken met als serie-titel "Aan de slag met de Mac" en gaf deze zelf uit (ISBN/EAN: 978-90-812885-x-x).
MacMiep is van het bouwjaar 1971 en reageert ook als je "Rina" roept.
Ze had inderdaad een zwarte kater met 3 witte snorharen. Hij heette Tippie. Hij stierf eind 2016 aan een hartkwaal en ze mist hem nog iedere dag.
Zijn achtergebleven broer Felix kreeg er een rooie zus voor terug: 'Nefertiti'.
Titi is erg schoon op haar mens en Felix is een echte vrijdoos.
Met z'n drietjes wonen ze in een rijtjeshuis in het noordelijke Winschoten. De visjes hebben nu een vijver in de achtertuin en zijn met z'n zessen.
DEN LIJST DER EEUWIGEN ROEM (bedankt voor de assistentie/inspiratie/correctie/tips/aardige woorden):
Frederik Abels, voormalig Apple Centre Bossina, Robert Benschop, Boni en "Buuf" Chris, DE G, Fool, Rene Greve, Bart Gossen, Han, Niels en Sven van der Hart, Hex Acoustics, John Tonnis, Stichting Klokhuis, Jan Koopmans, Hans Marks, David Middelman, Nicky, Pevi, Willem Possemiers, Ivo Steinfort Schaap, Leon van Schie, Maarten Spreij, Paul Sondervan, Henk Toet, Theis Jan, Peter Visser, YoramIH.

greetz, MacMiep en haar veestapel


MacMiep wil deze cursus graag opdragen aan al die geweldige programmeurs die freeware en shareware voor de Mac schrijven.


Disclaimer
MacMiep is NIET geïnteresseerd in jouw data. Vandaar dat je hier geen cookie melding vindt. MacMiep heeft zelf namelijk een gruwelijke hekel aan deze meldingen.
Ze maakt echter gebruik van gratis Google services. Google is ongetwijfeld WEL in jou geïnteresseerd.


Disclaimer: MacMiep is onafhankelijk. Dit houdt in dat ze zich niet laat betalen voor positieve of negatieve verhalen op deze website. Ze schrijft wat ze zelf vindt, op basis van 30+ jaar Mac-ervaring. Blij met MacMiep? Steun Stichting Kat in Nood!