Copyright © 2017, Rina Jans, Winschoten.
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Wie, wat, hoe en waar

(lieve) Feedback is altijd welkom!
- heb je opmerkingen of huwelijksaanzoeken: info apestaartje macmiep.nl
- wil je MacMiep bedanken? Doneer dan aan: Stichting Kat in Nood
- MacMiep is onafhankelijk. Dit houdt in dat ze zich niet laat betalen voor positieve of negatieve verhalen op deze website. Ze schrijft wat ze zelf vindt op basis van 25+ jaar Mac-ervaring.

Who the Flying Unidentified Cirkelvormig Koekje is MacMiep?
Na een blauwe maandag kunstacademie (waar ze met de Mac kennismaakte) werkte MacMiep als dtp'er/vormgever/webdesigner bij diverse reclamebureaus en uitgeverijen. Ook verkocht ze Mac's bij wijlen Apple Dealer Bossina in Groningen.
Ze volgde AppleCare Technician Trainingen en werkte als technisch helpdeskmedewerkster VOIP bij een grote internetprovider.
Ze schreef 7 papieren boeken over haar favoriete computer (ISBN/EAN: 978-90-812885-x-x) met als serie-titel "Aan de slag met de Mac".
MacMiep is van het bouwjaar 1971 en reageert ook als je "Rina" roept.
Ze had inderdaad een zwarte kater met 3 witte snorharen. Hij heette Tippie. Hij stierf aan een hartkwaal en ze mist hem nog iedere dag.DEN LIJST DER EEUWIGEN ROEM (bedankt voor de assistentie/inspiratie/correctie/tips/aardige woorden):
Frederik Abels, Apple Centre Bossina, Robert Benschop, DE G, Rene Greve, Han, Niels en Sven van der Hart, iRepair.nl, Stichting Klokhuis, Jan Koopmans, Pevi, Hans Marks, David Middelman, Willem Possemiers, Ivo Steinfort Schaap, Leon van Schie, Maarten Spreij, Henk Toet, Peter Visser, YoramIH, Theis Jan, Fool, Nicky, Bart Gossen, Paul Sondervan, Boni en "Buuf" Chris.

greetz, MacMiep en haar veestapel (je-weet-wel kater Felix , poes Neferiti en drie goudvisjes)

MacMiep wil deze cursus graag opdragen aan al die geweldige programmeurs die freeware en shareware voor de Mac schrijven.

Disclaimer: MacMiep is onafhankelijk. Dit houdt in dat ze zich niet laat betalen voor positieve of negatieve verhalen op deze website. Ze schrijft wat ze zelf vindt, op basis van 25+ jaar Mac-ervaring.